Special products

Wij maken koeleenheden voor de agrarische en industriële sector, afgestemd op uw wensen. Samen met u brengen we de eisen en wensen in beeld om vervolgens een koelsysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de gestelde eisen. Geen uitdaging is ons te gek! Of het nu gaat om een specifieke koelcel of een hele loods, koeling van vis tanks/kweek bassins, melkopslag of welke overige vloeistof dan ook. 

continuïteit

Desgewenst zorgen wij ook voor de installatie en montage van het eindproduct. Om de continuïteit te waarborgen  bieden wij mogelijkheden voor (preventief)onderhoud en eventuele (her)certificering van de installatie. Tevens kan onze servicedienst de afhandeling van een mogelijke storing verzorgen. Kortom wij hebben alle producten en diensten in huis voor zorgeloos koelen. 

Succes komt niet zomaar aanwaaien!

Wij zijn heel kleinschalig begonnen met de ontwikkeling van kadaverkoelingen. Het moest milieuvriendelijk zijn, benaderbaar voor de destructor, voorzien worden van een mechanisme dat de destructor middels de hijskraan van de vrachtauto de inhoud van de koeling kon laden, vriendelijk voor de omgeving, rekening kunnen houden met “schone” en “vervuilde” routes binnen het werkgebied, etc. etc.

Wij ontwikkelde de eerste koeling op propaangas. Een dermate milieuvriendelijke oplossing door gebruik van koelmiddel/gas, zodat er geen milieuvergunning voor nodig is.

Samen met onze opdrachtgever hebben we een koelsysteem ontwikkeld dat aan alle eisen en wensen voldeed. Inmiddels zijn er meer dan 14.000 van deze installaties in 16 landen verkocht. Daardoor zijn kadaverkoelingen geen special product meer, wij produceren deze nu standaard!

Daag ons uit!

Daag ons eens uit om samen met u tot een koeloplossing te komen voor een punt waar u of iemand anders nog geen oplossing voor heeft gevonden.

Beschrijf uw uitdaging