KMB4U beschikt over een serviceafdeling die u graag te woord staat en die de afspraken voor een eventueel bezoek regelt. Ook losse onderdelen van diverse koelunits kunnen door ons opgestuurd worden indien uzelf de reparatie(s) wenst uit te voeren.

KMB4U is klanten in heel Nederland van dienst. Heeft u vragen over onze producten en/of dienstverlening? Neem dan contact met ons op dit kan via telefoonnummer +31 40 204 31 70, via keuring@kmb4u.nl  of u kunt gebruik maken van het betreffende contactformulier.

Aanvraag hijskeuring

Wij verzorgen de vernieuwing van uw hijscertificaat en combineren dit gelijktijdig met preventief onderhoud aan de koelinstallatie van uw kadaverkoeling.

Naar aanvraag formulier

Storing melden

Meld hier uw storing. Om zo snel mogelijk actie te kunnen ondernemen, verzoeken wij u vriendelijk het formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Naar storing melden

Wij realiseren het optimale klimaat voor het bewaren van broed en/of consumptie eieren, dat verbeterd uw rendement.

Wij verzorgen de keuring van het hijs mechanisme van uw kadaverkoeling, gelijktijdig doen wij het onderhoud aan de koelinstallatie tegen één vast tarief.

Met een ondergrondse kadaverkoeling bespaard u energie en kan het aantal ophaal momenten verlaagd worden. Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Onze afdeling specials produceert in kleine series maatwerk systemen bijvoorbeeld voor vis tank koeling. Heeft u een specifiek toepassing? Informeer naar onze mogelijkheden.