Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Propaankoeling

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van een degelijke propaankoeling voor het terugkoelen van kadavers, dan wilt u wel kunnen rekenen op uitstekende producten en een klantvriendelijke service. U wilt namelijk dat uw propaankoeling lang meegaat. Mocht er toch een keer een defect optreden, dan wilt u wel dat een vakkundige monteur deze zo snel mogelijk komt oplossen. Heeft u reeds uw leverancier voor een propaankoeling gevonden? Zo niet, dan doet u er goed aan om binnenkort contact op te nemen met KMB4U.

Propaankoeling: koeling op basis van milieuvriendelijk gas (propaan)

Wanneer u een propaankoeling bij KMB4U aanschaft, dan weet u zeker dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. In de koeling die wij u kunnen leveren fungeert propaan, dat bekend staat als een milieuvriendelijk gas, als koelmedium. KMB4U was het eerste bedrijf in Nederland dat een koeling met het gas propaan op de markt bracht. Momenteel levert KMB4U propaankoelingen aan onder andere dierenartsen, gemeentewerven, de pluimveesector en de varkenssector verspreid over heel Nederland.

Eigen reparatieservice

KMB4U is echter meer dan louter een leverancier van een degelijke propaankoeling. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen reparatieservice. Mankeert er iets aan uw koeling of heeft u een specifiek onderdeel nodig? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze serviceafdeling. Zij regelen voor u een afspraak met één van onze vakkundige monteurs voor een professionele reparatie. Indien nodig kunnen wij zelfs een tijdelijke of vervangende propaankoeling leveren.

Bel voor meer informatie

Heeft u een propaankoeling nodig en denkt u dat KMB4U daar een geschikte partner voor u is? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Wanneer u meer informatie over onze producten of diensten nodig heeft, dan kunt u altijd bellen naar 040 – 204 31 70. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Speciale aanbieding