Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Ondergrondse kadaverkoeling

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat een ondergrondse kadaverkoeling voor een voordelige prijs te koop aanbiedt, dan moet u zeker even contact opnemen met KMB4U. Al meer dan 25 jaar produceert ons bedrijf kaderverkoelingen van hoge kwaliteit, waarmee kadavers teruggekoeld kunnen worden. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe kadaverkoeling, bijvoorbeeld een 2 tons, maar ook een gebruikt model kunt u bij ons kopen. Wij leveren onze kadaverkoelingen aan de pluimveesector en varkenssector, maar ook aan dierenartsen en gemeentewerven.

Kadaverkoeling: ondergronds, 2 tons en gebruikt te koop

Een kadaverkoeling is gemaakt voor de opslag van kadavers. Door kadavers in een kadaverkoeling, op te slaan, kunnen deze langer bewaard worden. Hierdoor kan de afhaalfrequentie omlaag. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder een bovengrondse en een ondergrondse kadaverkoeling, een 2 tons en ook een gebruikt model. In tegenstelling tot een bovengrondse kadaverkoeling maakt een ondergrondse koeling grotendeels gebruik van natuurlijke grondkoeling. Een ondergrondse kadaverkoeling is daardoor milieuvriendelijk en kostenbesparend: deze gebruikt namelijk veel minder energie. Bij KMB4U is het ook mogelijk om een gebruikt model kadaverkoeling voor een lage prijs te kopen. Hiermee bespaart u nog meer op de kosten, maar geniet u wel nog steeds van een koeling van hoge kwaliteit.

Eerste in Nederland

De kadaverkoelingen die KMB4U aanbiedt, worden gekenmerkt door hun betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. Ons bedrijf was de eerste in Nederland die een productie-unit met milieuvriendelijk gas (koolwaterstof of propaan) op de markt bracht. Onze kadaverkoelingen zijn groen, dat is wat wij kunnen verzekeren.

Eigen serviceafdeling

KMB4U biedt sinds jaar en dag diverse soorten kadaverkoelingen aan. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij de kadaverkoeling te koop aanbieden die u wilt aanschaffen. Wij beschikken overigens over een eigen serviceafdeling. Onze medewerkers staan u graag te woord en regelen voor u een afspraak voor een bezoek. Heeft u bij ons bijvoorbeeld een kadaverkoeling 2 tons aangeschaft voor een voordelige prijs en heeft u later een bepaald onderdeel nodig of gaat er iets stuk? Ook dan kunt u op onze dienstverlening rekenen. Wij komen bij u langs om het defect op te lossen of bezorgen u het onderdeel dat u nodig heeft.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bent u benieuwd of KMB4U de kadaverkoeling te koop aanbiedt die u nodig heeft en zou u ook graag op de hoogte gebracht worden van de prijs? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag over ons aanbod en bekijken tevens wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 040 – 204 31 70.

Neem contact op

Speciale aanbieding