Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Koelunit te koop

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een koelunit voor een koelcel te koop aanbiedt? Neem dan eens contact op met KMB4U. Ons bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het produceren van koelunits die ingezet worden voor het terugkoelen van kadavers. De koelunit die wij te koop aanbieden staat bekend als zeer betrouwbaar en zeer energiezuinig, aangezien onze koelunit gemaakt is van sterk RVS en kunststof koelers bevat. Heeft u een koelunit voor uw koelcel nodig? Kies voor KMB4U als uw partner.

Koelunit voor koelcel te koop: kies voor een milieuvriendelijke optie

Kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven staat in de maatschappij van vandaag de dag hoog in het vaandel. Ieder bedrijf en iedere particulier heeft tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen voor een milieuvriendelijke variant van het product dat aangeschaft dient te worden. Heeft u een koelunit voor een koelcel nodig? Dan heeft u de mogelijkheid om voor een milieuvriendelijke koelunit te kiezen: deze wordt te koop aangeboden door KMB4U. Onze koelunits gebruiken namelijk koolwaterstof (propaan) als koelmedium. KMB4U was het eerste bedrijf in Nederland die koelunits met dit milieuvriendelijke gas produceerde en op de markt bracht. Beslist u om een koelunit aan te schaffen dat KMB4U te koop aanbiedt? Dan kiest u voor een koelunit van hoge kwaliteit die het milieu niet schaadt en die geproduceerd is door een betrouwbare producent.

Ook voor onderhoud zijn wij u van dienst

Bij KMB4U kunt u niet alleen een koelunit voor een koelcel kopen, wij zijn u ook van dienst als er onderhoud aan uw koelunit gepleegd moet worden. Wij zijn in heel Nederland werkzaam. Wilt u weten welke koelunits KMB4U in het assortiment heeft en wat ons bedrijf verder voor u kan betekenen? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen, door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Neem contact op

Speciale aanbieding