Bewaarplaats eieren

Heeft u een bewaarplaats voor uw eieren nodig? Kies dan voor KMB4U als uw partner! Ruim 25 jaar geleden begonnen wij met de bouw van eierbewaarplaatsen, waarbij een aantal belangrijke factoren en eisen centraal stonden. Wij vonden het belangrijk dat een bewaarplaats voor eieren op een eenvoudige en betaalbare wijze de ruimte koelt, verwarmt en ook bevochtigt en ontvochtigt. In onze missie zijn we geslaagd en vandaag de dag leveren wij nog steeds de eierbewaarplaats die of ons eerste ontwerp is gebaseerd.

 

Bewaarplaats eieren geproduceerd in eigen beheer

KMB4U bouwt sinds jaar en dag bewaarplaatsen voor eieren in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij namelijk kwaliteit garanderen. Echter, ook op een goede dienstverlening kunt u rekenen. Wij beschikken immers ook over jarenlange ervaring met het installeren van eierbewaarplaatsen. Voor iedere installatie hebben wij een passende oplossing te bieden, waarbij het klimaat volautomatisch wordt geregeld. Over de energiekosten hoeft u zich niet druk te maken: onze bewaarplaats voor eieren is zo ontwikkeld dat deze zo laag mogelijk worden gehouden..

Service in heel Nederland

KMB4U is klanten in heel Nederland van dienst. Waar in Nederland u ook woont, wij zijn bereid om u een geschikte bewaarplaats voor eieren te leveren en deze ter plekke te installeren. Heeft u vragen over onze producten en dienstverlening? Neem gerust even contact met ons op door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Kadaverkoeling

Voor een kadaverkoeling bent u bij KMB4u aan het juiste adres. KMB4u is inmiddels 25 jaar actief in het produceren, repareren en door ontwikkelen van Kadaverkoelingen. Een kadaverkoeling is noodzakelijk om de kadavers van overleden dieren te bewaren. Door het gebruik van RVS koeler en kunststof voelers staat deze koeling inmiddels bekend als zeer betrouwbaar en energiezuinig! Ook het milieuaspect is groen door het gebruik van koolwaterstof (propaan) als koelmedium. KMB4u was de eerste in Nederland die een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas.

Propaankoeling

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van een degelijke propaankoeling voor het terugkoelen van kadavers, dan wilt u wel kunnen rekenen op uitstekende producten en een klantvriendelijke service. U wilt namelijk dat uw propaankoeling lang meegaat. Mocht er toch een keer een defect optreden, dan wilt u wel dat een vakkundige monteur deze zo snel mogelijk komt oplossen. Heeft u reeds uw leverancier voor een propaankoeling gevonden? Zo niet, dan doet u er goed aan om binnenkort contact op te nemen met KMB4U.

 

Koeling op basis van milieuvriendelijk (propaan)gas

Wanneer u een propaankoeling bij KMB4U aanschaft, dan weet u zeker dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. In de koeling die wij u kunnen leveren fungeert propaan, dat bekend staat als een milieuvriendelijk gas, als koelmedium. KMB4U was het eerste bedrijf in Nederland dat een koeling met het gas propaan op de markt bracht. Momenteel levert KMB4U propaankoelingen aan onder andere dierenartsen, gemeentewerven, de pluimveesector en de varkenssector verspreid over heel Nederland.

 

Service en reparatie aan uw Kadaverkoeling

KMB4u verzorgt door heel Nederland onderhoud en service aan kadaverkoelingen. Deze units zijn op veel plaatsen te vinden zoals de pluimveesector, varkenssector maar ook bij dierenartsen en gemeentewerven. Ook afwijkende modellen en specials worden door KMB4u geproduceerd en geleverd. Tevens heeft KMB4u revisie modellen en ruilunits in zijn programma om klanten op gepaste wijze te voorzien van tijdelijke of vervangende kadaverkoelingen. KMB4u levert en monteert kadaverkoelingen ter plaatse op bouwkundige ruimtes.

 

Eigen reparatieservice


KMB4U is echter meer dan louter een leverancier van een degelijke propaankoeling. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen reparatieservice. Mankeert er iets aan uw koeling of heeft u een specifiek onderdeel nodig? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze serviceafdeling. Zij regelen voor u een afspraak met één van onze vakkundige monteurs voor een professionele reparatie. Indien nodig kunnen wij zelfs een tijdelijke of vervangende propaankoeling leveren.

Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Bent u geinteresseerd in een kadaverkoeling, of ontvangt u graag extra informatie? Neem dan direct contact op via: keuring@kmb4u.nl of  040 – 204 31 70