Kadaverkoeling

Voor een kadaverkoeling bent u bij KMB4u aan het juiste adres. KMB4u is inmiddels 25 jaar actief in het produceren, repareren en door ontwikkelen van Kadaverkoelingen. Een kadaverkoeling is noodzakelijk om de kadavers van overleden dieren te bewaren. Door het gebruik van RVS koeler en kunststof voelers staat deze koeling inmiddels bekend als zeer betrouwbaar en energiezuinig!
Ook het milieuaspect is groen door het gebruik van koolwaterstof (propaan) als koelmedium. KMB4u was de eerste in Nederland die een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas.

Service en reparatie aan uw Kadaverkoeling

KMB4u verzorgt door heel Nederland onderhoud en service aan kadaverkoelingen. Deze units zijn op veel plaatsen te vinden zoals de pluimveesector, varkenssector maar ook bij dierenartsen en gemeentewerven. Ook afwijkende modellen en specials worden door KMB4u geproduceerd en geleverd. Tevens heeft KMB4u revisie modellen en ruilunits in zijn programma om klanten op gepaste wijze te voorzien van tijdelijke of vervangende kadaverkoelingen. KMB4u levert en monteert kadaverkoelingen ter plaatse op bouwkundige ruimtes.

Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Bent u geinteresseerd in een kadaverkoeling, of ontvangt u graag extra informatie?
Neem dan direct contact op via: keuring@kmb4u.nl of  040 – 204 31 70

Neem contact op