Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Kadaverkoeling reparatie

Wanneer u een defect aan uw kadaverkoeling ontdekt, dan wilt u natuurlijk wel op een degelijke reparatie kunnen rekenen. Daarvoor kunt u terecht bij KMB4U. Wij hebben niet alleen al 25 jaar ervaring met het leveren van kadeverkoelingen van hoge kwaliteit, ook bieden bij onze klanten een klantvriendelijke dienstverlening aan. Daarom zijn wij uw ideale partner als het om kadaverkoelingen gaat.

Kadaverkoeling reparatie: uw kadaverkoeling snel weer in gebruik nemen

KMB4U is actief in het hele land: onze klanten zijn over heel Nederland verspreid. Wij leveren onze kadaverkoelingen aan onder meer de varkens- en pluimveesector, maar ook aan gemeentewerven en dierenartsen. Wat onze kadaverkoelingen kenmerkt, is hun energiezuinigheid. KMB4U was het eerste bedrijf in Nederland dat een productie-unit met milieuvriendelijk gas (propaan of koolwaterstof) op de markt bracht. Daarom mogen wij met recht onze kadaverkoeling ‘groen’ noemen. KMB4U beschikt tevens over een eigen servicedienst. Heeft u een onderdeel nodig of ontdekt u een defect aan uw kadaverkoeling? U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij een reparatie aan uw kadaverkoeling kunnen regelen.

Op onze producten en service kunt u rekenen

Op de producten en service van KMB4U kunt u rekenen. Wij komen graag op vakkundige wijze een reparatie aan uw kadaverkoeling uitvoeren. Heeft u vragen over onze dienstverlening of de kadaverkoelingen die wij verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Neem contact op

Speciale aanbieding