Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Voor het behalen en behouden van een hijscertificaat is het regelmatig keuren van hijs en hefmiddelen nodig. Wanneer u een keuring wilt laten uitvoeren, dan kunt u daarvoor het best een erkend bedrijf inschakelen. U weet dan namelijk zeker dat de keuring volgens de desbetreffende wet- en regelgeving gebeurt. Heeft u nog geen erkend bedrijf gevonden die uw hijs en hefmiddelen kan keuren? Dan wordt het de hoogste tijd om contact op te nemen met KMB4U.

KMB4U ook voor het keuren van hijs en hefmiddelen en behalen van het hijscertificaat

KMB4U staat bekend als een leverancier van kadaverkoelingen. Als meer dan 25 jaar zijn wij onder andere de pluimvee- en varkenssector van dienst, evenals dierenartsen en gemeentewerven. Echter, wij zijn ook in staat om hij en hefmiddelen voor grondkoelingen te keuren, iets dat door de overheid als een vereiste is opgesteld. Komen de hijs en hefmiddelen door de keuring heen? Dan verzorgen wij het hijscertificaat en de benodigde meldingen aan de betrokken instanties. Hiermee voorkomen wij dat de containers niet meer worden geledigd.

Tijdens de keuring

Wanneer u KMB4U inschakelt voor het keuren van hijs en hefmiddelen, dan doen onze medewerkers meer dan enkel kijken of deze middelen in aanmerking komen voor een hijscertificaat. Onze monteurs controleren de koelingen namelijk ook direct op gebreken en vervuiling. Indien er een lichte reparatie nodig is, dan wordt deze direct uitgevoerd, zodat uw koeling weer een tijdje mee kan.

Maak een afspraak

Wilt u uw hijs en hefmiddelen door KMB4U laten keuren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak. Heeft u meer informatie over onze dienstverlening nodig? Ook dan staan wij u natuurlijk graag te woord. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 040 – 204 31 70.

Neem contact op

Speciale aanbieding