• Bewaarplaats eieren

Heeft u een bewaarplaats voor uw eieren nodig? Kies dan voor KMB4U als uw partner! Ruim 25 jaar geleden begonnen wij met de bouw van eierbewaarplaatsen, waarbij een aantal belangrijke factoren en eisen centraal stonden. Wij vonden het belangrijk dat een bewaarplaats voor eieren op een eenvoudige en betaalbare wijze de ruimte koelt, verwarmt en ook bevochtigt en ontvochtigt. In onze missie zijn we geslaagd en vandaag de dag leveren wij nog steeds de eierbewaarplaats die op ons eerste ontwerp is gebaseerd.

Continuïteit in kwaliteit

Temperatuurschommelingen komen de kwaliteit van eieren niet ten goede, wij kunnen zorgdragen voor het gewenste klimaat.

Continuïteit in kwaliteit

17 graden Celsius

70% luchtvochtigheid

Zomer en winter

Bewaarplaats voor eieren KMB4U
  • Productie in eigenbeheer

KMB4U bouwt sinds jaar en dag bewaarplaatsen voor eieren in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij namelijk kwaliteit garanderen. Echter, ook op een goede dienstverlening kunt u rekenen. Wij beschikken immers ook over jarenlange ervaring met het installeren van eierbewaarplaatsen. Voor iedere installatie hebben wij een passende oplossing te bieden, waarbij het klimaat volautomatisch wordt geregeld. Over de energiekosten hoeft u zich niet druk te maken: onze bewaarplaats voor eieren is zo ontwikkeld dat deze zo laag mogelijk worden gehouden..

  • Service in heel Nederland

KMB4U is klanten in heel Nederland van dienst. Waar in Nederland u ook woont, wij kommen naar u toe om u een geschikte bewaarplaats voor eieren te leveren en deze ter plekke te installeren. Heeft u vragen over onze producten en dienstverlening? Neem gerust telefonisch contact op, of maak gebruik van het contact formulier.

Bewaarplaats voor eieren KMB4U

Meer weten over bewaarplaatseieren

Laat een bericht achter als u meer informatie over de mogelijkheden van een ideaal klimaat om uw broed of consumptie eieren te bewaren. 

Naar formulier