Heeft u een bewaarplaats voor uw eieren nodig? Kies dan voor KMB4U als uw partner! Ruim 25 jaar geleden begonnen wij met de bouw van eierbewaarplaatsen, waarbij een aantal belangrijke factoren en eisen centraal stonden. Wij vonden en vinden het belangrijk dat een bewaarplaats voor eieren op een eenvoudige en betaalbare wijze de ruimte koelt, verwarmt, bevochtigt en tevens zorgt voor ontvochtiging. Wij zijn in onze missie geslaagd en vandaag de dag leveren wij nog steeds de eierbewaarplaats die op ons eerste ontwerp is gebaseerd.

Bewaarplaats voor eieren KMB4U

KMB4U bouwt sinds jaar en dag bewaarplaatsen voor eieren in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij namelijk kwaliteit garanderen. Uiteraard kunt u ook op onze goede dienstverlening rekenen. Wij beschikken immers over jarenlange ervaring met het installeren van eierbewaarplaatsen. Voor iedere installatie hebben wij een passende oplossing te bieden, waarbij het klimaat volautomatisch wordt geregeld. Over de energiekosten hoeft u zich niet druk te maken: onze bewaarplaats voor eieren is zo ontwikkeld dat deze zo laag mogelijk worden gehouden.

KMB4U is klanten in heel Nederland van dienst. Waar in Nederland u ook woont, wij komen naar u toe om u een geschikte bewaarplaats voor de eieren te leveren en deze ter plekke te installeren. Heeft u vragen over onze producten en dienstverlening? Neem gerust telefonisch contact op, of maak gebruik van een contactformulier.

Bewaarplaats voor eieren KMB4U

Meer weten over bewaarplaatseieren

Laat een bericht achter indien u meer informatie wenst met betrekking tot de mogelijkheden van een ideaal klimaat om uw broed of consumptie eieren te bewaren. 

Naar formulier