Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Bewaarplaats eieren

Heeft u een bewaarplaats voor uw eieren nodig? Kies dan voor KMB4U als uw partner! Ruim 25 jaar geleden begonnen wij met de bouw van eierbewaarplaatsen, waarbij een aantal belangrijke factoren en eisen centraal stonden. Wij vonden het belangrijk dat een bewaarplaats voor eieren op een eenvoudige en betaalbare wijze de ruimte koelt, verwarmt en ook bevochtigt en ontvochtigt. In onze missie zijn we geslaagd en vandaag de dag leveren wij nog steeds de eierbewaarplaats die of ons eerste ontwerp is gebaseerd.

Bewaarplaats eieren geproduceerd in eigen beheer

KMB4U bouwt sinds jaar en dag bewaarplaatsen voor eieren in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij namelijk kwaliteit garanderen. Echter, ook op een goede dienstverlening kunt u rekenen. Wij beschikken immers ook over jarenlange ervaring met het installeren van eierbewaarplaatsen. Voor iedere installatie hebben wij een passende oplossing te bieden, waarbij het klimaat volautomatisch wordt geregeld. Over de energiekosten hoeft u zich niet druk te maken: onze bewaarplaats voor eieren is zo ontwikkeld dat deze zo laag mogelijk worden gehouden.

Service in heel Nederland

KMB4U is klanten in heel Nederland van dienst. Waar in Nederland u ook woont, wij zijn bereid om u een geschikte bewaarplaats voor eieren te leveren en deze ter plekke te installeren. Heeft u vragen over onze producten en dienstverlening? Neem gerust even contact met ons op door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Neem contact op